Årets påskcookies blev dessa med smak av apelsin och chokladägg. Och för att lyxa till dem ytterligare dekorerade jag dem med smält vit choklad. Knapriga i kanterna och sega i mitten. Ha en fin påsk allesammans. 

This year's Easter cookies are these with a taste of orange and chocolate eggs. And to make them more fancy, I decorated them with melted white chocolate. Crispy at the edges and chewy in the middle. Have a nice Easter everyone.


Påsk Cookies

8 st


50 g smör, mjukt

1 dl socker

1 äggula

1 1/4 dl mjöl 

1/4 tsk bikarbonat

en nypa salt

apelsinarom

chokladägg


Värm ugnen till 175 ° C. Klä en bakplåt med bakplåtspapper. Rör ihop smör och socker. Tillsätt äggulan och salt tills det är jämnt. Tillsätt mjöl, bikarbonat och salt, blanda. Forma degen till bollar och lägg på bakplåten med 5 cm mellanrum. Tryck i några chokladägg. Grädda i 10 minuter tills de är gyllenbruna. Låt svalna. Dekorera med smält vit choklad. 



Easter Cookies

8 pcs 


50 g butter, softened

1 dl sugar

1 egg yolk

1 1/4 dl all-purpose flour

1/4 tsp baking soda

one pinch of salt

orange aroma

chocolate eggs


Preheat the oven to 175 ° C. Line a baking sheet with parchment paper. Stir together butter and sugar. Add the egg yolk and salt and stir until smooth. Add the flour, baking soda and salt, stir until combined. Roll tablespoons of dough into balls and place onto the prepared baking sheet spacing them 5 cm apart. Press a few chocolate egg in each. Bake for 10 minutes until golden brown and puffed. Let cool. Decorate with melted white chocolate.