Påsk Cookies
8 st
50 g smör, mjukt
1 dl socker
1 äggula
1 1/4 dl mjöl
1/4 tsk bikarbonat
en nypa salt
apelsinarom
chokladägg
Värm ugnen till 175 ° C. Klä en bakplåt med bakplåtspapper. Rör ihop smör och socker. Tillsätt äggulan och salt tills det är jämnt. Tillsätt mjöl, bikarbonat och salt, blanda. Forma degen till bollar och lägg på bakplåten med 5 cm mellanrum. Tryck i några chokladägg. Grädda i 10 minuter tills de är gyllenbruna. Låt svalna. Dekorera med smält vit choklad.
Easter Cookies
8 pcs
50 g butter, softened
1 dl sugar
1 egg yolk
1 1/4 dl all-purpose flour
1/4 tsp baking soda
one pinch of salt
orange aroma
chocolate eggs
Preheat the oven to 175 ° C. Line a baking sheet with parchment paper. Stir together butter and sugar. Add the egg yolk and salt and stir until smooth. Add the flour, baking soda and salt, stir until combined. Roll tablespoons of dough into balls and place onto the prepared baking sheet spacing them 5 cm apart. Press a few chocolate egg in each. Bake for 10 minutes until golden brown and puffed. Let cool. Decorate with melted white chocolate.
2 Comments
Så fina påsk cookies:) Ha en glad Påsk Katarina.
ReplyDeleteTack Jael och en glad påsk till dig också.
Delete