Vanilj & Färskostkaka
65 g smör, rumstemperatur
1 dl socker
1 stort ägg
30 g färskost
3/4 dl vetemjöl
0,5 dl vaniljkrämspulver (Sallinen)
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljessens
Värm ugnen till 160 C. Rör samman smöret och sockret. Tillsätt ägget och rör om väl. Tillsätt resten av ingredienserna. Häll smeten i en liten smord och mjölad brödform och grädda i 40-45 minuter. Dekorera med färskostfrosting om du vill.
Vanilla & Cream Cheese Cake
65 g butter, room temperature
1 dl sugar
1 large egg
30 g cream cheese
3/4 dl wheat flour
0.5 dl custard powder (Sallinen)
1 tsp baking powder
1 tsp vanilla essence
Preheat the oven to 160 C. Stir together the butter and sugar. Add the egg and stir well. The add the rest of the ingredients. Pour the batter into a small greased and floured loaf pan and bake for 40-45 minutes. Decorate the cake with a cream cheese frosting if you want.
0 Comments