Saltkolafyllda Chokladmuffins
6st
40 g smör, smält
1 dl strösocker
1 ägg
40 g ricotta
3/4 dl vetemjöl
0,5 dl kakaopulver
3/4 tsk bakpulver
en nypa salt
chokladknappar
saltkolapasta
Blanda smält smör och socker i en skål. Tillsätt ägget och blanda väl. Blanda i ricotta och sedan resterande ingredienser. Blanda tills allt är slät. Häll smeten i muffinsformar och gör en fördjupning i smeten som du fyller med saltkolapasta. Grädda i 175 C i ca 15 minuter. Låt svalna.
Salted Caramel Filled Chocolate Muffins
6 pcs
40 g butter, melted
1 dl sugar
1 small egg
40 g cream cheese
3/4 dl wheat flour
0.5 dl cocoa powder
3/4 tsp baking powder
one pinch of salt
3/4 dl chocolate buttons
salted caramel paste
Mix melted butter and sugar in a bowl. Add the egg and mix well. Stir in ricotta and then the remaining ingredients. Mix until everything is smooth. Pour the batter into muffins cups and make a dwell into the batter and fill it with salted caramel paste. Bake at 175 C for about 15 minutes. Let cool.
0 Comments