Färskostfyllda Paprikor
paprikor, delade på längden
fyllning:
sojafärs
lök, hackad
färskost
provencalekrydda
salt
svartpeppar
tomatsås
riven ost
Stek sojafärs och lök i en stekpanna. Blanda i färskost tills du har en kladdig blandning. Krydda efter smak. Fyll paprikorna med fyllningen och toppa med tomatsås och riven ost. Lägg paprikorna i en ugnsform med vatten i botten. Grädda i 175 C i ca 30 minuter eller tills paprikan är mjuk.
Cream Cheese Filled Bell Peppers
bell peppers, divided by length
filling:
soy mince meat
onion, chopped
cream cheese
provencale spice
salt
black pepper
tomato sauce
grated cheese
Fry the mince meat and onion in a frying pan. Ad cream cheese until you have a sticky mixture. Season to taste. Fill the peppers with the filling and top with tomato sauce and grated cheese. Place the bell peppers in an ovenproof dish with water in the bottom. Bake at 175 C for about 30 minutes or until the bell peppers are soft.
1 Comments
Mums, fyllda paprikor är så goda:) Ha en fin veckoslut Katarina.
ReplyDelete