Krämiga, saftiga och otroligt goda chokladrutor med chokladfrosting. Den perfekta biten till en kopp kaffe. Chokladbakverk är nog en av mina favoriter. Gillar du chokladsmak på bakverk?

Creamy, moist and incredibly good chocolate squares with chocolate frosting. The perfect piece to a cup of coffee. Chocolate pastries are probably one of my favorites. Do you like chocolate flavoured pastries?


Chocolate Squares with Frosting


50 g butter, melted

1 dl coconut sugar

1 egg

1 tsp vanilla extract

3/4 dl flour

2 tbsp cocoa powder

0.5 tsp baking powder

one pinch of salt


Frosting:

45 g cream cheese, softened

10 g butter, softened

34 dl icing sugar

1 tbsp cocoa powder


Preheat the oven to 175 C. Stir together the butter and the sugar. Add the egg and vanilla. Then add the rest of the ingredients and stir until smooth. Pour the batter into a baking pan (20 cm x 10 cm) lined with parchment paper. Bake for about 20-25 minutes. Let cool.


Frosting: Stir together the cream cheese, butter, icing sugar, cocoa until fluffy.




Chokladrutor med Frosting


50 g smör, smält

1 dl kokosnötsocker

1 ägg

1 tsk vaniljextrakt

3/4 dl vetemjöl

2 msk kakaopulver

0,5 tsk bakpulver

en nypa salt


Glasyr:

45 g färskost, mjukt

10 g smör, mjukt

1 dl florsocker

1 msk kakaopulver


Värm ugnen till 175 C. Rör ihop smöret och sockret. Tillsätt ägget och vanilj. Tillsätt sedan resten av ingredienserna och rör om tills det är jämnt. Häll smeten i en bakform (20 cm x 10 cm) klädd med bakplåtspapper. Baka i ca 20-25 minuter. Låt svalna.


Frosting: Rör ihop färskost, smör, florsocker och kakaopulver tills det är fluffigt.