Chocolate Squares with Frosting
50 g butter, melted
1 dl coconut sugar
1 egg
1 tsp vanilla extract
3/4 dl flour
2 tbsp cocoa powder
0.5 tsp baking powder
one pinch of salt
Frosting:
45 g cream cheese, softened
10 g butter, softened
34 dl icing sugar
1 tbsp cocoa powder
Preheat the oven to 175 C. Stir together the butter and the sugar. Add the egg and vanilla. Then add the rest of the ingredients and stir until smooth. Pour the batter into a baking pan (20 cm x 10 cm) lined with parchment paper. Bake for about 20-25 minutes. Let cool.
Frosting: Stir together the cream cheese, butter, icing sugar, cocoa until fluffy.
Chokladrutor med Frosting
50 g smör, smält
1 dl kokosnötsocker
1 ägg
1 tsk vaniljextrakt
3/4 dl vetemjöl
2 msk kakaopulver
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
Glasyr:
45 g färskost, mjukt
10 g smör, mjukt
1 dl florsocker
1 msk kakaopulver
Värm ugnen till 175 C. Rör ihop smöret och sockret. Tillsätt ägget och vanilj. Tillsätt sedan resten av ingredienserna och rör om tills det är jämnt. Häll smeten i en bakform (20 cm x 10 cm) klädd med bakplåtspapper. Baka i ca 20-25 minuter. Låt svalna.
Frosting: Rör ihop färskost, smör, florsocker och kakaopulver tills det är fluffigt.
4 Comments
Åh, vad goda de ser ut, det vattnas i munnen. Älskar chokladsmak på bakverk. /Pia
ReplyDeleteTack så mycket! Ja, choklad är så gott :)
DeleteKan någon ge mig lite papper? Någon? Jag måste torka bort dreglet från tangentbordet...
ReplyDeleteHaha, du är rolig du :) Tack snälla!
Delete