Chokladkaka med Nutella Frosting
50 g smör, mjukt
1 1/4 dl socker
1 ägg
2 msk creme fraiche
1 1/4 dl vetemjöl
2 msk kakaopulver
1 tsk bakpulver
0,5 tsk vanilj
en nypa salt
2 msk mjölk
frosting
40 g nutella
25 g creme fraiche
15 g smör, mjukt
2 msk florsocker
Blanda smör och socker. Tillsätt ägget och sedan creme fraiche och resterande ingredienserna. Blanda till en slät smet. Häll smeten i en bakplåtspappersklädd (20 cm x 15 cm) form och grädda i 175 C i ca 20 minuter. Låt svalna. Vispa ihop ingredienserna till frostingen och bred på den svalna kakan.
Chocolate Cake with Nutella Frosting
50 g butter, soft
1 1/4 dl sugar
1 egg
2 tbsp creme fraiche
1 1/4 dl wheat flour
1-2 tbsp cocoa powder
1 tsp baking powder
0.5 tsp vanilla
a pinch of salt
2 tbsp milk
frosting:
40 g nutella
25 g creme fraiche
15 g butter, soft
1-2 tbsp icing sugar
Mix butter and sugar. Add the egg and then the creme fraiche and the remaining ingredients. Mix to a smooth batter. Pour the batter into a baking pan 20 cm x 15 cm) lined with baking paper and bake at 175 C for about 20 minutes. Let cool. Whisk together the ingredients for the frosting and spread on the cooled cake.
0 Comments