Biscoff Coffee Cake
20 g butter, soft
0.5 dl biscoff spread
1 large egg
0.5 dl coconut sugar
1 dl wheat flour
3/4 tsp baking powder
3/4 tsp cinnamon
one pinch of salt
1.5 tbsp milk
Preheat the oven to 175 C degrees. Grease and flour a small loaf pan. In a bowl, stir together butter and biscoff spread. Add the sugar and the egg and stir well. Then add the remaining ingredients and mix to a smooth batter. Pour the batter into the pan and bake for 25 minutes. Let cool and decorate with biscoff spread and biscoff cookies.
Biscoffkaka
20 g smör, mjukt
0,5 dl biscoffsmör
1 stort ägg
0,5 dl kokosnötsocker
1 dl vetemjöl
3/4 tsk bakpulver
3/4 tsk kanel
en nypa salt
1,5 msk mjölk
Värm ugnen till 175 grader. Smörj och mjöla en liten brödform. Rör ihop smör och biscoffsmör i en skål. Tillsätt sockret och ägget och rör om. Tillsätt sedan de återstående ingredienserna och blanda till en jämn smet. Häll smeten i formen och baka i 25 minuter. Låt svalna och dekorera med biscoffsmör och biscoffkex.
2 Comments
Men MUMS!
ReplyDeleteTACK :)
Delete