Willhelmina Kex
100 g smör
1 dl socker
1 msk sirap
0,5 äggula
2,5 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
0,5 tsk vanilj
Blanda ihop smör, socker och sirap. Rör ner äggulan och sedan resterande ingredienser. Forma smeten till 2-3 avlånga rullor, ca 2 cm tjocka. Lämna ordentligt med mellanrum mellan dem. Grädda i 175 C i ca 15 minuter. Skär dem i bitar medan de är varma. Låt sedan svalna helt.
Willhelmina Biscuits
100 g butter
1 dl sugar
1 tbsp syrup
0.5 egg yolk
2.5 dl wheat flour
1 tsp bicarbonate
0.5 tsp vanilla
Mix together butter, sugar and syrup. Stir in the egg yolk and then the remaining ingredients. Form the batter into 2-3 oblong rolls, about 2 cm thick. Leave space between them. Bake at 175 C for about 15 minutes. Cut them into pieces while warm. Then allow to cool completely.
1 Comments
Ja, det här gillas ju!
ReplyDelete