Choklad & Pomeransmuffins
6 st
45 g smör, mjukt
3/4 dl farinsocker
1 ägg
2 msk choklad-apelsinpasta
1 dl vetemjöl
2 msk potatismjöl
0,5 tsk pomeransskal
0,5 tsk bakpulver
1 msk mjölk
Blanda ihop smör och socker. Rör ner ägget och sedan choklad-apelsinpastan, blanda slät. Tillsätt mjöl, potatismjöl, pomeransskal och bakpulver. Blanda till en slät smet. Fördela smeten i muffinsformar och grädda i 175 C i ca 15 minuter.
Chocolate & Orange Muffins
6 st
45 g butter, soft
3/4 dl brown sugar
1 egg
2 tbsp chocolate-orange paste
1 dl wheat flour
2 tbsp potato flour
0.5 tsp bitter orange peel
0.5 tsp baking powder
1 tbsp milk
Mix butter and sugar. Stir in the egg and then the chocolate-orange paste, mixing smoothly. Add flour, potato flour, bitter orange peel, and baking powder. Mix to a smooth batter. Distribute the batter in muffin cups and bake at 175 C for about 15 minutes.
2 Comments
De ser alldeles ljuvliga ut!
ReplyDeleteTack snälla du!
Delete