Små godbitar i form av kex med en choklad och kaffefyllning. En lyxig liten bit som passar utmärkt till en espresso. Det är så gott med det knapriga kexet tillsammans med den lena och krämiga fyllningen. Ha en fin dag. 

Small treats in the form of cookies with a chocolate and coffee filling. A luxurious little piece that goes well with an espresso. It's so good with the crunchy cookie together with the smooth and creamy filling. Have a nice day.


Choklad-Espressofyllda Cookiecups

14 st


60 g smör, rumstempererat

0,5 dl socker

2 msk marsanpulver

1 msk sirap

1 dl vetemjöl

0,5 tsk bakpulver


Fyllning:

50 g choklad

2 msk kondenserad mjölk

1 msk espresso


Blanda allt i en skål till en smet. Forma smeten till bollar och lägg dem i små stadiga pappersmuffinsformar. Grädda i 175 i ca 10-12 minuter. Under tiden smält chokladen tillsammans med kondenserad mjölk och espresso. Blanda tills slät och låt svalna. Ta ut ur ugnen och fyll med choklad-kaffefyllningen.




Chocolate-Espresso filled Cookie Cups

14 pcs


60 g butter, room temperature

0.5 dl sugar

2 tbsp vanilla custard powder

1 tbsp date syrup

1 dl wheat flour

0.5 tsp baking powder


Filling:

50 g chocolate

2 tbsp condensed milk

1 tbsp espresso


Mix everything in a bowl to a batter. Shape the batter into balls and place them in small sturdy paper muffin cups. Bake at 175 C for about 10-12 minutes. Meanwhile, melt the chocolate together with the condensed milk and espresso. Mix until smooth and allow to cool. Remove the cookies from the oven and fill with the chocolate coffee filling.