Choklad-Espressofyllda Cookiecups
14 st
60 g smör, rumstempererat
0,5 dl socker
2 msk marsanpulver
1 msk sirap
1 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
Fyllning:
50 g choklad
2 msk kondenserad mjölk
1 msk espresso
Blanda allt i en skål till en smet. Forma smeten till bollar och lägg dem i små stadiga pappersmuffinsformar. Grädda i 175 i ca 10-12 minuter. Under tiden smält chokladen tillsammans med kondenserad mjölk och espresso. Blanda tills slät och låt svalna. Ta ut ur ugnen och fyll med choklad-kaffefyllningen.
Chocolate-Espresso filled Cookie Cups
14 pcs
60 g butter, room temperature
0.5 dl sugar
2 tbsp vanilla custard powder
1 tbsp date syrup
1 dl wheat flour
0.5 tsp baking powder
Filling:
50 g chocolate
2 tbsp condensed milk
1 tbsp espresso
Mix everything in a bowl to a batter. Shape the batter into balls and place them in small sturdy paper muffin cups. Bake at 175 C for about 10-12 minutes. Meanwhile, melt the chocolate together with the condensed milk and espresso. Mix until smooth and allow to cool. Remove the cookies from the oven and fill with the chocolate coffee filling.
0 Comments