Kolamak är populärt just nu, framförallt saltkola. Dessa godbitar blev så goda och saftiga och har en god karamellsmak av kolasåsen jag använt i både smeten och i toppingen. Mums :)

Caramel flavor is popular right now, especially salted caramel. These goodies were so delicious and moist and have a good caramel taste of the caramel sauce I used in both the batter and the topping. Yummy :)


Kolarutor


45 g smör, smält

1 dl kokossocker 

1 stort ägg

1 dl vetemjöl

3/4 tsk bakpulver

0,5 dl kolasås


Värm ugnen till 175 C grader. Blanda ihop smör och socker. Blanda i ägget och sedan vetemjöl, bakpulver och kolasås till en slät smet. Klä en bakform med bakplåtspapper och häll i smeten. Grädda i ca 20 minuter.



Caramel Squares


45 g butter, melted

1 dl coconut sugar

1 large eggs

1 dl wheat flour

3/4 tsp baking powder

0.5 dl caramel sauce


Preheat the oven to 175 C degrees. Mix butter and sugar. Mix in the egg and then wheat flour, baking powder and caramel sauce to a smooth batter. Line a baking tin with parchment paper and pour in the batter. Bake for about 20 minutes.