Havremuffins med Jordnötssmör och Sylt
10 st
60 g smör, smält
1,5 dl kokosocker
1,5 dl vetemjöl
1 dl havregryn
0,5 tsk bakpulver
1 litet ägg
fyllning:
jordnötssmör
sylt
Värm ugnen till 175° C. Blanda smör, socker, mjöl, havregryn och bakpulver i en skål. Blanda i ägget. Klicka ut smeten i små muffinsformar och grädda i ugnen, ca 10 minuter. Tryck en fördjupning mitt i kakorna och fyll med choklad.
Oat Muffins with Peanut Butter and Jam
10 pieces
60 g butter, melted
1.5 dl coconut sugar
1.5 dl wheat flour
1 cup oatmeal
0.5 tsp baking powder
1 small egg
filling:
peanut butter
jam
Preheat the oven to 175 ° C. Mix butter, sugar, flour, oatmeal and baking powder in a bowl. Mix in the egg. Spoon the batter into small muffin cups and bake in the oven, for about 10 minutes. Make a dwell in the cakes and fill with chocolate.
2 Comments
De ser döläckra ut!
ReplyDeleteTack!
Delete