Sega och knapriga snittkakor är så otroligt oemotståndliga. Hur kan man tacka nej till dem? Här har jag blanda i smeten chokladfudgebitar och det ger kakorna ett ännu segare tuggmotstånd! Så gott :) 

Chewy and crunchy cut cakes are so incredibly irresistible. How can you say no to them? Here I have mixed in the batter chocolate fudge pieces and that gives the cakes an even chewier consistency!  So good :)


Fudgesnittar

ca 30 st


125 g smör, rumstempererat

1 dl socker

0,5 dl marsanpulver

2 msk sirap

2 dl vetemjöl

1 tsk bakpulver

50 g daim, hackad


Blanda allt i en skål till en deg. Dela degen i två bitar och forma två avlånga korvar. Lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt och platta till dem med fingrarna. Grädda i 175 C, ca 15 minuter. Ta ut plåten och skär kakorna på snedden. 



Fudge Cookies

approx. 30 pcs


125 g butter, room temperature

1 dl sugar

0.5 dl vanilla custard powder

2 tbsp date syrup

2 dl wheat flour

1 tsp baking powder

50 g daim, chopped


Mix everything in a bowl to a dough. Divide the dough into two pieces and form two oblong sausages. Place them on a baking sheet lined with parchment paper and flatten them with your fingers. Bake at 175 C for about 15 minutes. Cut the cakes in at an angle.