Kex gräddade i en bakform funkar bra och har man inte tid att rulla dem till kex, så går det bra att trycka ut degen i en form och skära dem i rutor efter tt de bakats i ugn. Dessa kex har smak av choklad och fudge. Mums! 

Cookies baked in a baking tin work well and if you do not have time to roll them into cookies, you only press the dough into a tin and cut them into squares after they have been baked in the oven. These cookies have a taste of chocolate and fudge. Yummy!


Choklad & Fudgekexrutor


65 g rumsvarmt smör

3/4 dl kokossocker

0,5 ägg

1,5 dl vetemjöl

1/4 tsk bakpulver

0,5 tsk vaniljsocker

0,5 tsk majsstärkelse

2 msk mörk choklad och fudgebitar


Sätt ugnen på 175 C grader. Blanda smör och socker. fluffigt. Tillsätt ägget och blanda. Ha sedan i resterande ingredienser förutom choklad och fudge. Arbeta snabbt ihop till och en deg. Till sist blanda i choklad och fudge. Täck plåten med bakplåtspapper och tryck ut hela degen i den. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter eller tills den har fått en fin, gyllenbrun färg. Skär kakan i 8 rutor medan den fortfarande är varm.


'


Chocolate & Fudge Cookie Squares


65 g room temperature butter

3/4 dl coconut sugar

0.5 eggs

1.5 dl wheat flour

1/4 tsp baking powder

0.5 tsp vanilla sugar

0.5 tsp cornstarch

2 tbsp dark chocolate and fudge pieces


Heat the oven to 175 C degrees. Mix butter and sugar to a fluffy batter. Add the egg and mix. Then add the rest of the ingredients except chocolate and fudge. Work quickly together into a dough. Finally mix in chocolate and fudge. Line a baking sheet with parchment paper and press the dough into it. Bake in the middle of the oven for about 20 minutes or until it has a nice, golden brown color. Cut the cake into 8 squares while it is still warm. Allow to cool completely.