Choklad & Fudgekexrutor
65 g rumsvarmt smör
3/4 dl kokossocker
0,5 ägg
1,5 dl vetemjöl
1/4 tsk bakpulver
0,5 tsk vaniljsocker
0,5 tsk majsstärkelse
2 msk mörk choklad och fudgebitar
Sätt ugnen på 175 C grader. Blanda smör och socker. fluffigt. Tillsätt ägget och blanda. Ha sedan i resterande ingredienser förutom choklad och fudge. Arbeta snabbt ihop till och en deg. Till sist blanda i choklad och fudge. Täck plåten med bakplåtspapper och tryck ut hela degen i den. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter eller tills den har fått en fin, gyllenbrun färg. Skär kakan i 8 rutor medan den fortfarande är varm.
Chocolate & Fudge Cookie Squares
65 g room temperature butter
3/4 dl coconut sugar
0.5 eggs
1.5 dl wheat flour
1/4 tsp baking powder
0.5 tsp vanilla sugar
0.5 tsp cornstarch
2 tbsp dark chocolate and fudge pieces
Heat the oven to 175 C degrees. Mix butter and sugar to a fluffy batter. Add the egg and mix. Then add the rest of the ingredients except chocolate and fudge. Work quickly together into a dough. Finally mix in chocolate and fudge. Line a baking sheet with parchment paper and press the dough into it. Bake in the middle of the oven for about 20 minutes or until it has a nice, golden brown color. Cut the cake into 8 squares while it is still warm. Allow to cool completely.
2 Comments
Mums , de ser nog jättegoda ut:)
ReplyDeleteJa, de ser verkligen goda ut.
ReplyDelete