Erika som har bloggen Smaskelismaskens hade bakat marsansnitt som såg så goda ut. Så jag bestämde mig för att baka dem också. Jättegoda! Sega och knapriga, beroendeframkallande.

Erika who has the blog Smaskelismaskens had baked vanilla cookies that looked so good. So I decided to bake them as well. Really deliciosu! Chewy and crunchy, addictive. 


Marsansnittar

ca 30 st


125 g smör, rumstempererat

1 dl socker

0,5 dl marsanpulver

2 msk sirap

2 dl vetemjöl

1 tsk bakpulver


Blanda allt i en skål till en deg. Dela degen i två bitar och forma två avlånga korvar. Lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt och platta till dem med fingrarna. Grädda i 175 C, ca 15 minuter. Ta ut plåten och skär kakorna på snedden. 



Vanilla Cookies

ca 30 st


125 g butter, room temperature

1 dl sugar

0.5 dl vanilla custard powder

2 tbsp date syrup

2 dl wheat flour

1 tsp baking powder


Mix everything in a bowl to a dough. Divide the dough into two pieces and form two oblong sausages. Place them on a baking sheet lined with parchment paper and flatten them with your fingers. Bake at 175 C for about 15 minutes. Cut the cakes in at an angle.