A slightly healthier pie that is suitable for both breakfast and dessert. Tart and tasty! This pie is good eaten with yogurt.
Paj på Röda Vinbär
150 g vinbär
2 dl havregryn
100 g kvarg
1 tsk sötningsmedel
vaniljpulver
kanel
Lägg bären i en pajform eller en silikonform. Blanda havregryn, kvarg, sötningsmedel, vaniljpulver och kanel och smula degen över bären. Grädda i 175 C tills pajen fått färg.
Red Currant Pie
150 g currants
2 dl oatmeal
100 g quark
1 tsp sweetener of choice
vanilla powder
cinnamon
Put the currants in a pie tin or a silicone mold. Stir together oatmeal, quark, sweetener, vanilla powder and cinnamon and crumble the dough over the berries. Bake at 175 C until the pie has taken on color.
4 Comments
Men så gott! Måste plantera några bärbuskar tills nästa år!
ReplyDeleteHa en fin dag!
Kram Jenny
Ja, vinbär är så goda och alla andra bär också :)
DeleteSå gott! Jag har ju faktiskt en sån bärbuske.
ReplyDeleteLyckans dig :)
Delete