Det här blev en god lunchsmörgås. Jag rostade ett surdegsbröd och toppade det med en röra gjord på tofu och mango-currysås. Så gott och mättande. 

This turned out to be a good lunch sandwich. I toasted a sourdough bread and topped it with a mixture made of tofu and mango curry sauce. So good and filling.


Mango-Curry Tofusmörgås


200 g tofu, kuber

1 dl kvarg

2 msk mango-currysås

1-2 tsk honung

salt

svartpeppar

2 brödskivor


Stek tofubitarna i en het stekpanna tills de får en fin stekyta. Låt svalna. Blanda tofun med kvarg, mango-currysås, honung och kryddor. Rosta bröden och toppa med röran. 



Mango-Curry Tofu Sandwich


200 g tofu, cubes

1 dl quark

2 tbsp mango curry sauce

1-2 tsp honey

salt

black pepper

2 slices of bread


Fry the tofu pieces in a hot frying pan until golden brown. Let cool. Mix tofu with quark, mango curry sauce, honey and spices. Toast the breads and top with the mixture.