Chocolate-Peanut Butter Swiss Roll Cake
2 eggs
1 dl coconut sugar
0.5 dl potato flour
1.5 tbsp cocoa powder
0.5 tsp baking powder
a pinch of salt
filling:
chocolate mousse, Ekströms
2 tbsp peanut butter
chocolate pieces
Whisk eggs and sugar fluffy Strain the potato flour, cocoa powder, baking powder and salt into the egg mixture. Stir with a spatula. Spread the batter on a baking sheet in a long pan, 30 x 30 cm. Bake in the middle of the oven for about 8 minutes. Turn the cake upside down on sugared baking paper. Peel off the paper on which the cake was baked. Let it cool.
Whisk the chocolate mousse according to the instructions on the package. Then mix in peanut butter
and chocolate pieces. Spread the filling on the cake and roll up. Place in the fridge before serving.
Choklad-Jordnötssmör Rulltårta
2 ägg
1 dl kokossocker
0,5 dl potatismjöl
1,5 msk kakaopulver
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
fyllning:
chokladmousse, Ekströms
2 msk jordnötssmör
chokladbitar
Vispa ägg och socker fluffigt. Sila ner potatismjöl, kakaopulver, bakpulver och salt. Blanda runt med en slickepott. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna, 30 x 30 cm. Grädda mitt i ugnen i ca 8 minuter. Stjälp upp kakan på sockrat bakplåtspapper. Dra bort papperet som kakan gräddats på. Låt den kallna.
Vispa chokladmoussen enligt instruktionerna på förpackningen. Blanda sedan i jordnötssmör och chokladbitar. Bred fyllningen på rulltårtan och rulla ihop. Ställ i kylen innan servering.
2 Comments
Det låter vääääldigt gott! Ha en finfin fredag!
ReplyDeleteTack Erika! Önskar dig också en fin dag :)
Delete