En knäckig kaka som är så otroligt god. Den får en knaprig yta och inuti härligt mjuk och god. Passar bra att äta med glass. Ha en fin dag!

A chewy cake that is so incredibly good. It gets a crunchy surface and inside it's wonderfully soft and good. Serve with ice cream. Have a nice day!


Choklad Karamell Fudgekaka


1 stort ägg

1 dl kokossocker

3/4 dl vetemjöl

0,5 dl kakao

3/4 tsk bakpulver

en nypa salt

50 g smör, smält

2 msk kolasås

4 st choklad- och vaniljfudge, bitar


Sätt ugnen på 175 C grader. Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda ner vetemjöl, kakao, bakpulver och salt. Tillsätt smör och kolasås. Blanda till sist i fudgebitarna. Häll smeten i en smord och mjölad liten sockerkaksform. Grädda kakan i ugnen i ca 20-25 minuter. Låt kakan svalna i formen.



Chocolate Caramel Fudge Cake


1 large egg

1 1/4 dl coconut sugar

3/4 dl wheat flour

0.5 dl cocoa powder

3/4 tsp baking powder

a pinch of salt

50 g butter, melted

2 tbsp caramel sauce

4 pcs chocolate fudge and vanilla fudge, chopped


Put the oven on175 C degrees. Whisk eggs and sugar fluffy. Stir in wheat flour, cocoa, baking powder and salt. Add butter and caramel sauce. Finally, mix in the fudge. Pour batter into a greased and floured small sponge cake pan. Bake the cake in the oven for about 20-25 minutes. Let the cake cool in the pan.