Choklad Karamell Fudgekaka
1 stort ägg
1 dl kokossocker
3/4 dl vetemjöl
0,5 dl kakao
3/4 tsk bakpulver
en nypa salt
50 g smör, smält
2 msk kolasås
4 st choklad- och vaniljfudge, bitar
Sätt ugnen på 175 C grader. Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda ner vetemjöl, kakao, bakpulver och salt. Tillsätt smör och kolasås. Blanda till sist i fudgebitarna. Häll smeten i en smord och mjölad liten sockerkaksform. Grädda kakan i ugnen i ca 20-25 minuter. Låt kakan svalna i formen.
Chocolate Caramel Fudge Cake
1 large egg
1 1/4 dl coconut sugar
3/4 dl wheat flour
0.5 dl cocoa powder
3/4 tsp baking powder
a pinch of salt
50 g butter, melted
2 tbsp caramel sauce
4 pcs chocolate fudge and vanilla fudge, chopped
Put the oven on175 C degrees. Whisk eggs and sugar fluffy. Stir in wheat flour, cocoa, baking powder and salt. Add butter and caramel sauce. Finally, mix in the fudge. Pour batter into a greased and floured small sponge cake pan. Bake the cake in the oven for about 20-25 minutes. Let the cake cool in the pan.
2 Comments
Den ser helt perfekt ut! WOW!
ReplyDeleteTack snälla du!
Delete