Havrekakor med choklad
10 st
60 g smör, smält
1,5 dl kokosocker
1,5 dl vetemjöl
1 dl havregryn
0,5 tsk bakpulver
1 litet ägg
fyllning:
smält choklad
Värm ugnen till 175° C. Blanda smör, socker, mjöl, havregryn och bakpulver i en skål. Blanda i ägget. Klicka ut smeten i små muffinsformar och grädda i ugnen, ca 10 -12 minuter. Tryck en fördjupning mitt i kakorna och fyll med smält choklad.
Oat Cakes with Chocolate
10 pieces
60 g butter, melted
1.5 dl coconut sugar
1.5 dl wheat flour
1 cup oatmeal
0.5 tsp baking powder
1 small egg
filling:
melted chocolate
Preheat the oven to 175 ° C. Mix butter, sugar, flour, oatmeal and baking powder in a bowl. Mix in the egg. Spoon the batter into small muffin cups and bake in the oven, for about 1012 minutes. Make a dwell in the cakes and fill with chocolate.
1 Comments
De ser verkligen goda ut!
ReplyDelete