Alltså färgen! Hur vackra är inte de här biffarna? Tänk att naturen har dessa färger naturligt. Goda biffar med smak av rödbeta, feta och dill. 

Look at the color! How beautiful are not these patties? Imagine that nature has these colors naturally. Good patties with flavors of beetroot, feta and dill.


Rödbets-Fetabiffar


400 g rödbeta

3 dl kokta vita bönor 

3/4 dl havregryn

1 tsk psylliumpulver

0,5 dl fetaost, smulad

1/4 tsk vitlökspulver

färsk dill hackad

salt

svartpeppar


Skala och riv rödbetorna grovt. Mosa bönorna med en gaffel och blanda med rödbetorna. Blanda ner havregryn och psylliumpulver. Krydda med fetaost, vitlökspulver, dill, salt och peppar. Forma smeten till biffar och lägg dem på en bakplåt. Grädda i 175 C i ca 25 minuter. Vänd på dem efter halva tiden. 



Beetroot Feta Burgers


400 g beetroot

3 dl cooked white beans

3/4 dl oatmeal

1 tsp psyllium powder

0.5 dl feta cheese, crumbled

1/4 tsp garlic powder

fresh dill chopped

salt

black pepper


Peel and grate the beets roughly. Mash the beans with a fork and mix with the beets. Mix in oatmeal and psyllium powder. Season with feta cheese, garlic powder, dill, salt and pepper. Shape the batter into burgers and place them on a baking sheet. Bake at 175 C for about 25 minutes. Turn them over after half the time.