Mastiga brownies med mycket smak av choklad. Jag använder mörk choklad för att jag gillar smaken, men man kan bra använda mjölkchoklad också. En bit av denna och du har en perfekt fika. 

Fudgy brownies with a lot of chocolate flavor. I use dark chocolate because I like the taste, but you can use milk chocolate as well. A piece of this and you have the perfect coffee time.


Chocolate Brownies

70 g butter
55 g dark chocolate, chopped
1 1/4 dl granulated sugar
1 large egg
0,5 tsp vanilla extract
3/4 dl all-purpose flour
2 tbsp cocoa powder
1/8 tsp salt

Melt the chocolate and butter in the microwave. Add the sugar and stir until combined. Add the egg and vanilla extract and stir until well combined. Then stir in flour, cocoa powder, and salt until just combined. Pour the batter into a baking pan 20 cm x 20 cm lined with parchment paper. Bake at 175 C for 20-25 minutes. Let cool in pan before slicing.



Choklad Brownies

70 g smör
55g mörk choklad, hackad
1 1/4 dl strösocker
1 stort ägg
0,5 tsk vaniljextrakt
3/4 dl mjöl
2 msk kakaopulver
1/8 tsk salt

Smält choklad och smör i mikrovågsugnen. Tillsätt sockret och rör om tills blandat. Tillsätt ägget och vaniljextraktet och rör om tills det är väl kombinerat. Rör sedan i mjöl, kakaopulver och salt. Häll smeten i en bakform 20 cm x 20 cm klädd med bakplåtspapper. Baka i 175 ° C i 20-25 minuter. Låt svalna i formen.