Rabarber! Något som är så otroligt gott och som jag varje vår längtar efter. Jag gör alltid en sylt av vårens första rabarber och ofta också en kräm. Hur gott? Sylten är så god att ha på yoghurt, med gröten eller med nybakade scones. Gillar du rabarber?

Rhubarb! Something that is so incredibly good and that I long for each spring. I always make a jam of spring's first rhubarb and often also a cream. How good? The jam is so good to have on yogurt, with porridge or with freshly baked scones. Do you like rhubarb?


Rabarbersylt

rabarber, skivade
en skvätt vatten
socker, efter smak

Lägg rabarberskivorna med en  skvätt vatten i en kastrull. Låt sjuda i 10-15 minuter. Tillsätt socker och rör runt. Låt sjuda ytterligare i 5 minuter. 



Rhubarb Jam

rhubarb, sliced
a splash of water
sugar, to taste

Place the rhubarb slices with a splash of water in a saucepan. Let simmer for 10-15 minutes. Add sugar and stir. Simmer for another 5 minutes.