En lättare ostkaka bakad med kvarg. Jag hittade en jättegod kvarg med smak av päron och vanilj och ville också baka med den. Ostkakan får en mycket god smak av päron och för att ytterligare få mera päronsmak tillsatte jag bitar av päron. Gott och fräscht!

A lighter cheesecake baked with quark. I found a really good quark with the taste of pear and vanilla and I wanted to bake with it. The cheesecake gets a very good taste of pear and to further get more pear taste I added pieces of pear. Good and fresh!



Päron-Vanilj Kvargkaka

kexbotten:
35 g kexsmulor
1 msk olja

fyllning:
200 g päron-vaniljkvarg
1 ägg
1 msk socker
0,5 msk vaniljkrämspulver, Sallinen
päronbitar

Blanda kexsmulor med oljan. Tryck smulet i botten på en liten form. Blanda ingredienserna till fyllningen och häll på botten. Grädda kakan i 175 C i ca 30-40 minuter. Låt svalna helt och ställ i kylen innan servering. 



Pear-Vanilla Quark Cake

cookie crust:
35 g cookie crumbs
1 tbsp oil

filling:
200 g pear-vanilla quark
1 egg
1 tbsp sugar
0.5 tbsp vanilla cream powder, Sallinen
pear pieces

Mix the cookie crumbs with the oil. Press the crumb into the bottom on a small baking pan. Mix the ingredients for the filling and pour on the crust. Bake the cake at 175 C for about 30-40 minutes. Allow to cool completely and place in the fridge before serving.