Wow, dessa blev så goda. Sega och knapriga med en god smak av rom och vit choklad. Jag ´har balat dessa redan flera gånger. Ja, så goda är de :) Skall du baka något idag, då är det dessa!

Wow, these were so good. Chewy and crunchy with a good taste of rum and white chocolate. I've baked these several times already. Yes, they are so good :) If you are baking something today, then it is these!


White Chocolate & Rum Cookies
6 pcs

50 g butter, softened
0.5 dl granulated sugar
1 egg yolk
rum essence
1.5 dl all-purpose flour
1/4 tsp baking soda
1/8 tsp salt  
2 tbsp white chocolate, chopped

Preheat oven to 175°C. Line a baking sheet with parchment paper. Stir the butter and sugar until light and fluffy. Add the egg yolk together with the flour, rum essence, baking soda, salt and white chocolate. Shape into balls and put them on the baking sheet. Bake for about 10-12 minutes. 



Vit Choklad & Rom Cookies
6 st

50 g smör, mjukt
0,5 dl strösocker
1 äggula
romessens
1,5 dl mjöl
1/4 tsk bakpulver
1/8 tsk salt
2 msk vit choklad, hackad

Värm ugnen till 175 ° C. Klä en bakplåt med bakplåtspapper. Blanda smöret och sockret tills det är lätt och fluffigt. Tillsätt äggulan med mjöl, romessens, bakpulver, salt och vit choklad. Forma till bollar och lägg dem på bakplåten. Grädda i cirka 10-12 minuter.