Jag fortsätter experimentera med jordnötssmjölet från Sukrin. Och än så länge är jag så nöjd med det. Mycket smak och lätt att baka med. Dagens recept är plättar gjorda på mjölet och de är både glutenfria och sockerfria. Ha en fin dag!

I continue to experiment with the peanut flour from Sukrin. And so far I'm so happy with it. Very tasty and easy to bake with. Today's recipes are pancakes made with the flour and they are both gluten-free and sugar-free. Have a nice day!


Plättar på Jordnötsmjöl
2 plättar

4 msk jordnötsmjöl
2 äggvitor
2 msk vatten
2 msk sötningsmedel
3/4 tsk bakpulver
0.5 tsk vaniljpulver
en nypa salt

Blanda ihop alla ingredienser. Värm en stekpanna med kokosolja och stek plättarna på båda sidor tills gyllene. Servera med bär, yoghurt och jordnötssmör. 



Peanut Flour Pancakes
2 pancakes

4 tbsp peanut flour
2 egg whites
2 tbsp water
2 tbsp sweetener
3/4 tsp baking powder
0.5 tsp vanilla powder
a pinch of salt

Mix all ingredients together. Heat a frying pan with coconut oil and fry the pancakes on both sides until golden. Serve with berries, yogurt and peanut butter.