I bake bread every week and one of my favorite breads is oat bread baked in a loaf pan. This time, I instead made portion-sized buns of the batter and they turned out nice. But I still prefer the bread baked in a loaf pan :)
Havresemlor
5 små
1 äggvita
1 dl vatten
1 msk fibersirap, Sukrin
2 1/4 dl havremjöl
0,5 tsk bakpulver
1/4 tsk salt
Värm ugnen till 175 C. Blanda ägg, vatten och sirap i en skål. Tillsätt havremjöl, bakpulver och salt och blanda. Låt blandningen stå i fem minuter. Klicka ut 5 högar av smet på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Grädda i ca 20 minuter. Låt svalna helt.
Oat Buns
5 small ones
1 egg white
1 dl water
1 tbsp fiber syrup, Sukrin
2 1/4 dl oat flour
0.5 tsp baking powder
1 Comments
Vilket gott bröd!
ReplyDelete