Sometimes I get cravings for a really yummy bolognese and this one actually tasted better than I had imagined :) I think mustard and ketchup give a great taste to the sauce which I like a lot. Serve with spaghetti or other pasta you like.
Grönsaks-Bolognese
1 röd lök, hackad
2 morötter, riven
0,5 zucchini, riven
200 g sojafärs
1 burk krossade tomater med vitlök
1 msk ketchup
0,5 msk senap
salt
svartpeppar
Värm en stekpanna med lite olja. Stek lök, morot och zucchini i 5 minuter. Tillsätt sojafärs, tomater, ketchup och senap och låt sjuda i 20 minuter. Krydda med salt och svartpeppar.
Vegetable Bolognese
1 red onion, chopped
2 carrots, grated
0.5 zucchini, grated
200 g of soy mince meat
1 can crushed tomatoes with garlic
1 tbsp ketchup
0.5 tbsp mustard
salt
2 Comments
Sojabolognesse är nog mycket gott, gör ofta liknande. Jag minns när jag fick då när jag ännu bodde i Helsingfors, en 5 kilos säck med sojafärs,som aldrig tar slut;D Nå gjorde ofta sojabolognese och tyckte det var jättegott, men min son sade alltid: Har vi igen kaninmat;D Det var nog ganska frustrerande..
ReplyDeleteDet var en hel del :) Men visst är det gott.
Delete