På senaste tid har jag experimenterat en hel del med olika havrebrödrecept och jag tycker att bröd med havre är så otroligt goda. Här är en till favorit som jag bakat. Enkelt, bara att röra ihop alla ingredienser och så in i ugnen. 

Lately I've been experimenting with a lot of different oat bread recipes and I think bread with oats is so incredibly good. Here is one more of my favorites that I have baked. Simple, just stir together all the ingredients and then into the oven.



Havrebröd

1 stort ägg
3 dl havremjöl
1 dl kvarg
1 msk fibersirap
0,5 tsk salt
3/4 tsk bakpulver

Vispa ägget fluffigt och blanda sedan i resterande ingredienser. Häll smeten i en brödform klädd med bakplåtspapper. Grädda i 175 C i ca 30 minuter. 



Oat Bread

1 large egg
3 dl oat flour
1 dl quark
1 tbsp fiber syrup
0.5 tsp salt
3/4 tsp baking powder

Whisk the egg fluffy and then mix in the remaining ingredients. Pour the batter into a bread pan lined with baking paper. Bake at 175C for about 30 minutes.