I was inspired by Camilla to bake these cookies and how good were they? Yum. With a cup of coffee and you have a perfect coffee time.
Mockasnittar
75 g mjukt smör
3/4 dl strösocker
2 msk ljus sirap
1 3/4 dl vetemjöl
0,5 dl kakao
3/4 tsk bakpulver
Glasyr:
25 g smör
1,5-2 msk espresso
0,5 dl kakao
1 dl florsocker
Sätt ugnen på 175 grader C. Blanda ihop smör, kokossocker och sirap. Ha sedan i vetemjöl, kakao och bakpulver. Rulla degen till två längder, lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och platta lätt till dem. Grädda i mitten av ugnen i ca 12-15 minuter. Låt svalna helt och hållet innan du brer på glasyren, dekorerar och skär till kakor.
Glasyr: Smält smöret till glasyren och låt svalna. Blanda sedan ihop smöret med resten av ingredienserna till en jämn och bredbar smet. Fördela glasyren på längderna och strö på strössel. Skär i bitar.
Mocha Cookies
75 g soft butter
3/4 dl powdered sugar
2 tbsp light syrup
1 3/4 dl wheat flour
0.5 dl cocoa powder
3/4 tsp baking powder
Glaze:
25 g butter
1.5-2 tbsp espresso
0.5 dl cocoa powder
1 dl icing sugar
Heat the oven to 175 degrees C. Mix together butter, coconut sugar and syrup. Then, add flour, cocoa and baking powder. Roll the dough into two lengths, place them on a baking sheet lined with parchment paper and lightly flatten them. Bake in the center of the oven for about 12-15 minutes. Allow to cool completely before applying the glaze, decorating and cutting into cookies.
Glaze: Melt the butter to the glaze and allow to cool. Then mix the butter with the rest of the ingredients to a smooth and spreadable mixture. Spread the glaze on the cookie and sprinkle with sprinkles. Cut into pieces.
0 Comments