Det här var riktigt gott! Att använda pumpaskivor istället för vanliga pastaark eller varför inte använda båda i lasagnen. Jag gjorde en vanlig vegetarisk bolognese och istället för ostsås använde jag rikligt med riven ost mellan lagren. Gott!

This was really good! To use pumpkin slices instead of regular pasta sheets or why not use both in the lasagna. I made a regular vegetarian bolognese sauce and instead of cheese sauce I used plenty of grated cheese between the layers. Good!


Vegetarisk Pumpaslasagne

tunna pumpa "pasta-ark"
bolognesesås
riven ost

Lägg lite tomatsås i botten av en ugnsfast form. Lägg på pumpaskivor och riven ost. Gör några lager till och toppa med rikligt med riven ost. Grädda 200 C i ca 30 minuter. 



Vegetarian Pumpkin Lasagna

thin pumpkin slices "pasta sheet"
bolognese sauce
grated cheese

Put a little tomato sauce in the bottom of an ovenproof dish. Put on pumpkin slices and grated cheese. Make a few more layers and top with plenty of grated cheese. Bake at 200 C for about 30 minutes.