En smakrik nudelrätt med både hetta och nötig smak. Jag tycker att det blir så gott med jordnötssmöret i såsen. Gillar man inte jordnötssmör, kan man ta tahini eller något annat nötsmör. Denna maträtt blev väldigt uppskattad.

A tasty noodle dish with both heat and nutty flavor. I really like the taste of peanut butter in the sauce. If you do not like peanut butter, you can tauseke tahini or some other nut butter. This dish was very much appreciated.


Grönsaksnudlar med Jordnötssmörsås

250 g grönsaker, lök, purjolök, paprika, vitkål
kokta nudlar

Sås:
0,5 dl vatten
2 msk sojasås
1-2 msk kokossocker
2 tsk jordnötssmör
1 tsk maizena
1/4 tsk sesamolja
chili
svartpeppar

Stek grönsakerna i olja i 10 minuter. Tillsätt såsen och de kokta nudlarna och låt koka i 10 minuter eller tills vätskan absorberats. 



Vegetable Noodles with Peanut Butter Sauce

250 g vegetables, onions, leeks, peppers, cabbage
cooked noodles

Sauce:
0.5 dl water
2 tbsp soy sauce
1-2 tbsp coconut sugar
2 tsp peanut butter
1 tsp corn
1/4 tsp sesame oil
chili
black pepper

Fry the vegetables in oil for 10 minutes. Add the sauce and the cooked noodles and cook for 10 minutes or until the liquid is absorbed.