Jag tycker väldigt mycket om kaffe och kaffesmak i bakverk är toppen. Jag hittade en ny för mig kaffesmakande choklad från Cadbury och var förstås tvungen att köpa den. Chokladen har en krämig fyllning med bitar av digestive kex. Smaken är god, man smakar kaffe, men smaken tar ändå inte över. Jättegod att äta som den är, men även att baka med perfekt. Ha en skön dag!

I really like coffee and the taste of coffee in pastries is great. I found a new coffee-tasting chocolate from Cadbury and of course had to buy it. The chocolate has a creamy filling with pieces of digestive biscuits in it. The taste is good, you taste coffee, but the taste does not take over. Great to eat as it is, but also perfect to bake with. Have a nice day!


Coffee Brownie Muffins

50 g butter
35 g coffee chocolate, coarsely chopped
1 1/4 dl sugar
1 large egg
3/4 dl flour
0.5 tbsp unsweetened cocoa powder
salt
Cadbury choca-latte squares

Preheat oven to175°C. Melt the butter and chocolate in a microwave safe bowl. Stir in sugar. Add the egg and whisk. Then add flour, cocoa powder and salt, stir well. Divide the batter in each muffin cup and top with one square of chocolate. Bake for 10-12 minutes.


Kaffe Brownie Muffins

50 g smör
35 g kaffechoklad, grovt hackad
1 1/4 dl socker
1 stort ägg
3/4 dl mjöl
0,5 msk osötat kakaopulver
salt
Cadbury choca-latte, bitar

Värm ugnen till 175 ° C. Smält smöret och chokladen. Rör i socker. Tillsätt ägget och blanda. Tillsätt sedan mjöl, kakaopulver och salt, rör om väl. Fördela smeten i varje muffinsform och toppa med en chokladbit. Grädda i 10-12 minuter.