Tasty and moist cookies with the taste of almond. I thought it was good to add pieces of almond paste and if you want you can heat them a little before eating them, then the marzipan will be warm and tasty. Vanilla ice cream is also nice to have with the cookies.
Marzipan Cookies
10 pcs
50 g vegan margarine / butter, soft
0.5 dl brown sugar / Sukrin gold sugar
1.5 tbsp fibre syrup, Sukrin
1/4 tsp almond essence
1 1/4 dl wheat flour
0.5 tsp baking powder
one pinch of salt
Sukrin marzipan rolled into small balls
Preheat the oven to 175 C. Stir together the butter, sugar, syrup and almond essence. Stir in the flour, baking powder and salt. Roll the mixture into about walnut sized balls and put balls of marzipan on them. Place the cookies on a baking sheet lined with parchment paper. Bake for about 10 minutes.
Marsipankakor
10 st
50 g veganskt margarin / smör, mjukt
0,5 dl farinsocker / Sukrin gold socker
1,5 msk fibersirap, Sukrin
1/4 tsk mandelessens
1 1/4 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
Sukrin marsipan rullade till små bollar
Värm ugnen till 175 C. Rör ihop smör, socker, sirap och mandelsessens. Rör i mjöl, bakpulver och salt. Rulla blandningen i valnötsstora bollar och lägg bollar av marsipan på dem. Placera kakorna på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Grädda i ca 10 minuter.
Värm ugnen till 175 C. Rör ihop smör, socker, sirap och mandelsessens. Rör i mjöl, bakpulver och salt. Rulla blandningen i valnötsstora bollar och lägg bollar av marsipan på dem. Placera kakorna på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Grädda i ca 10 minuter.
4 Comments
Yummy:) Älskar bakverk med marsipan:)
ReplyDeleteJa, det gör jag med :)
DeleteNämen ja! JA!
ReplyDeleteJaaa! :)
Delete