Mini cookies that melt in the mouth, with a chewy caramel filling. Oh yeah, can it get any better? And they are also easy to bake. So get in the kitchen and start baking :) Have a nice day!
Caramel Filled Mini Cookie Cups
14 pcs
50 g butter, softened
0.5 dl brown sugar
2 tbsp caster sugar
1 small egg
0.5 tsp vanilla extract
1.5 dl plain flour
1/4 tsp baking powder
Werther's soft caramel
Stir together the butter and sugars. Add the egg and vanilla and stir well. Add the flour and baking powder and stir until smooth. Form the batter into 14 balls and put them in a mini muffin cup. Make a dwell in the center and fill it with half a soft caramel. Bake at 175 C for about 10 minutes.
Kolafyllda Mini Cookiegrottor
14 st
50 g smör, mjukt
0,5 dl farinsocker
2 msk strösocker
1 litet ägg
0,5 tsk vaniljextrakt
1,5 dl vetemjöl
1/4 tsk bakpulver
Werther's soft caramel
Rör ihop smör och socker. Tillsätt ägget och vaniljen och blanda väl. Tillsätt mjöl och bakpulver och rör om tills det är jämnt. Forma smeten till 14 bollar och lägg dem i minimuffinsformar. Gör en grop i mitten och fyll dem med en halv karamell. Grädda i 175 ° C i cirka 10 minuter.
Rör ihop smör och socker. Tillsätt ägget och vaniljen och blanda väl. Tillsätt mjöl och bakpulver och rör om tills det är jämnt. Forma smeten till 14 bollar och lägg dem i minimuffinsformar. Gör en grop i mitten och fyll dem med en halv karamell. Grädda i 175 ° C i cirka 10 minuter.
0 Comments