Har du svårt att få i dig grönsaker? Då tycker jag att du skall göra en maträtt som denna med linser och olika grönsaker som toppas med riven ost. Enkelt, gott och näringsrikt. Servera vegetariska biffar vid sidan om om du vill. Ha en fin dag!

Do you find it difficult to eat vegetables? Then I think you should make a dish like this with lentils and different vegetables topped with grated cheese. Simple, tasty and nutritious. Serve vegetarian patties with the casserole and you have a perfect meal. Have a nice day!


Veggie Lentil Casserole

1 dl red lentils 
1.5 dl cauliflower rice
1 red onion, chopped
1 red bell pepper, diced
5 mushrooms, diced
15 cm zucchini, diced
0.5 tbsp taco spice
salt
black pepper
cheese, grated

Cook the lentils according to the instructions on the package. Heat a skillet and fry the onion, bell pepper, mushrooms and zucchini for 10 minutes. Season with taco spices, salt and pepper. Add the cauliflower rice and the vegetables to the lentils and stir everything together. Put the mixture into an oven-proof baking dish and top with grated cheese. Bake at 175 C for 25 minutes. 



Grönsaks-Linslåda

1 dl röda linser
1,5 dl blomkålris
1 röd lök, hackad
1 röd paprika, tärnad
5 champinjoner, tärnad
15 cm zucchini, tärnad
0,5 msk tacokrydda
salt
svartpeppar
ost, riven

Koka linserna enligt anvisningen på förpackningen. Värm en stekpanna och stek lök, paprika, svamp och zucchini i 10 minuter. Krydda med tacokrydda, salt och peppar. Blanda blomkålriset och grönsakerna med linserna. Lägg blandningen i en ugnsform och toppa med riven ost. Grädda i 175 ° C i 25 minuter.