Knapriga små nutellakakor som är lite som mini smulpajer. Jättegoda med den krämiga nutellan och så goda att ta med en kopp kaffe. Gillar man inte nutella kan man ta nötsmör eller smält choklad. 

Crispy small nutella cookies which are a bit like mini crumb pies. Great with the creamy nutella and so good with a cup of coffee. If you do not like nutella, you can use nut butter or melted chocolate.



Nutella Stuffed Cookie Crumble Pies

120 g smör, rumstemperatur
1,5 dl farinsocker
2,5 dl havregryn
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver 

nutella

Sätt ugnen på 175 C grader. Blanda smör och farinsocker i en skål. Tillsätt havregryn, mjöl och bakpulver, blanda. Klappa ut lite mer än hälften av smuldegen i små silikonfomar. Lägg på en klick nutella. Strö resten av smuldegen överst. Grädda i ca 15 minuter. 



Nutellafyllda Cookiesmulpajer

120 g butter, room temperature
1.5 dl brown sugar
2.5 dl oats
2 dl wheat flour
1 tsp baking powder

nutella

Heat oven to 175 C degrees. Mix butter and brown sugar in a bowl. Add oats, flour and baking powder, mix. Press little more than half of the crumb mixture into the bottom of the baking pan. Add a dollop of nutella. Sprinkle the other half of the crumb mixture on top and bake for about 15 minutes, or until golden brown.