Mint-chokladfyllda cookiegrottor som är perfekta att ta med på  picknick, vilket vi gjorde förra helgen då vi hade så vackert och varmt väder. Vi tog cyklarna till en park, köpte kaffe där från Espressofabriek och njöt av kakorna. Ha en fin dag!

Mint chocolate filled cookie cups that are perfect to bring on a picnic, which we did last weekend when we had such beautiful and warm weather. We took the bikes to a park, bought coffee there from the Espressofabriek and enjoyed the cookies. Have a nice day!


Chocolate Mint Filled Mini Cookie Cups
14 pcs

50 g butter, softened
0.5 dl brown sugar
2 tbsp caster sugar
1 small egg
0.5 tsp vanilla extract
1.5 dl plain flour
1/4 tsp baking powder
chocolate mint spread

Stir together the butter and sugars. Add the egg and vanilla and stir  well. Add the flour and baking powder and stir until smooth. Form the batter into 14 balls and put them in a mini muffin cup. Make a dwell in the center and fill it with the spread. Bake at 175 C for about 10 minutes.



Choklad Mintfyllda Mini Cookies
14 st

50 g smör, mjukat
0,5 dl farinsocker
2 msk strösocker
1 litet ägg
0,5 tsk vaniljextrakt
1,5 dl vetemjöl
1/4 tsk bakpulver
choklad mint pasta

Rör ihop smör och socker. Tillsätt ägget och vaniljen och blanda väl. Tillsätt mjöl och bakpulver och rör om tills det är jämnt. Forma smeten till 14 bollar och lägg dem i minimuffinsformar. Gör en grop i mitten och fyll dem med chokladpastan. Grädda i 175 ° C i cirka 10 minuter.