En god vegetarisk sås med bönor och goda kryddor. Kanel är något jag gillar att ha i såser som är tomatbaserade. Har du testat? Kakaopulver är också något som gör att tomaterna får en djupare smak, men denna gång använde jag inte det. Ha en fin dag!

A good vegetarian sauce with beans and yummy spices. Cinnamon is something I like to have in tomato based sauces. Have you tried? Cocoa powder is also something that makes the tomatoes have a deeper taste, but this time I did not use it. Have a great day!



Vegan Bean Sauce 

1 red onion, chopped
0.5 red bell pepper, diced
1 can mixed beans, rinsed and drained
1 can chopped tomatoes, Mutti  
2 tbsp ketchup
1 tbsp mustard
0.5 tsp chili powder
0.5 tsp garlic powder
0.5 tsp paprika powder
salt
black pepper
cinnamon

In a pot, heat oil and add the chopped onions and bell pepper. Saute until soft and the onions just begin to turn golden, 3-4 minutes. Add the beans, tomatoes, ketchup, and mustard to the pot. Let simmer for 10 minutes. Add the spices and stir to combine. Simmer until the sauce thickens a bit, 5-10 minutes more. 



Vegan Bönsås

1 rödlök, hackad
0,5 röd paprika, tärnad
1 burk blandade bönor, sköljda
1 burk krossade tomater, Mutti
2 msk ketchup
1 msk senap
0,5 tsk chilipulver
0,5 tsk vitlökspulver
0,5 tsk paprikapulver
salt
svartpeppar
kanel

I en kastrull värm olja och tillsätt den löken och paprikan. Stek tills mjuk och löken börjar bli gyllene, 3-4 minuter. Tillsätt bönor, tomater, ketchup och senap. Låt sjuda i 10 minuter. Tillsätt kryddorna och rör om. Låt sjuda tills såsen tjocknar lite, 5-10 minuter.