Har du lagat krossad potatis? Mycket gott och med nypotatis blir det extra gott. Man kan även ha på riven ost om man vill. Enkelt och  gott och en bra buffé mat.

Have you made crushed potatoes? Very good and with new potatoes it will be extra good. You can even add grated cheese if you want. Simple and good and a good buffet food.


Krossad Potatis med Örter

potatis
olja
vitlökspulver
salt
örter (persilja, rosmarin)

Koka potatisen mjuk. Lägg potatisen på en bakplåt och "krossa" potatisen med botten av ett glas. Pensla potatisen med olja och strö på kryddor och örter. Grädda i 200 C i ca 15 minuter. 



Crushed Potatoes with Herbs

potatoes
oil
garlic powder
salt
herbs (parsley, rosemary)

Boil the potatoes soft. Put the potatoes on a baking sheet and "crush" the potatoes with the bottom of a glass. Brush the potatoes with oil and sprinkle with spices and herbs. Bake for 200 C for about 15 minutes.