Dagens recept är muffins med smak av choklad och de är bakade utan ägg och mjölkprodukter. Alltså vegansk chokladmuffins. Enkla och snabba att baka!

Today's recipe is muffins with a taste of chocolate and they are baked without eggs and dairy products. Thus, vegan chocolate muffin! Simple and quick to bake!


Vegan Chokladmuffins
7 st

2 dl vetemjöl
3/4 dl strösocker
4 msk kakaopulver
3/4 tsk bakpulver
en nypa salt
1 dl kaffe eller mandelmjölk
0,5 dl mandelmjölk
1,5 msk olja

Blanda de torra ingredienserna i en skål. Tillsätt kaffe, mjölk och olja och blanda till en slät smet. Fördela smeten i muffinsformar. Grädda i 175 C i ca 10 minuter. Låt svalna. 



Vegan Chocolate Muffins
7 pcs

2 dl wheat flour
3/4 dl granulated sugar
4 tbsp cocoa powder
3/4 tsp baking powder
a pinch of salt
1 dl coffee or almond milk
0.5 dl almond milk
1.5 tbsp oil

Mix the dry ingredients in a bowl. Add coffee, milk and oil and mix to a smooth batter. Divide the batter into muffin cups. Bake at 175 C for about 10 minutes. Let cool.