When I make tomato sauce I always vary the vegetables I use and this time also the protein source. Usually I use lentils, beans or soy minced meat. But in this recipe I have used broad bean chunks, which give a nice chew resistance.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgSAfYUicN69yjQ98We34XgP7gLqikGviXrjqsmDuQz_9yRCkdORLdzIR_Vafnud4inH7Z39NoBqT7ZLDvWeuG50GaY_5cvonqdm-VJP9s0HARRwmGEBNHKu3Guvw9J1PuQTFOH6r7-rcVM/s640/IMG_6909+2.jpg)
Tomatsås med Bondbönekross
1 liten röd lök, hackad
1 vitlöksklyfta, hackad
15 cm zucchini, skivad
1 morot, skivad
400 g tomatkross, Mutti
2 dl bondbönekross
3 msk vegan färskost
salt
svartpeppar
paprika
cayenne
kanel
en nypa kokossocker
Värm en kastrull med olja. Stek lök och vitlök en stund. Blanda i zucchini, morot, tomatkross och bondbönekross. Låt sjuda i 15 minuter. Blanda i färskost och kryddor.
Tomato Sauce with Broad Beans
1 small red onion, chopped
1 garlic clove, chopped
15 cm zucchini, sliced
1 carrot, sliced
400 g diced tomato, Mutti
2 dl broad bean chunks
3 tbsp vegan cream cheese
salt
black pepper
pepper
cayenne
cinnamon
a pinch of coconut sugar
2 Comments
Så fiffigt! Det här skulle jag nog gilla.
ReplyDeleteTack Erika! Ha en fin dag.
Delete