Cookies are good and cookies with filling are good :) These contain pieces of dumle, yummy. To make them even tastier, I decorated them with melted chocolate. One cannot have too much chocolate. Do you like chocolate?
Dumle Chocolate Cookies
9 pcs
60 g butter, room temperature
0,5 dl coconut sugar
2 tbsp caster sugar
0,5 egg, room temperature
1.5 dl plain flour
1/4 tsp baking powder
45 g dumle chocolate, chopped
Preheat the oven to 175 C (360 F). Line a baking tray with baking paper. In a bowl, stir together butter and sugars and until smooth. Add the egg and stir well. Add flour, baking powder and stir again. Fold in the chocolate pieces. Shape the dough into 9 balls and flatten them slightly, and place them on the baking tray, leaving room for the cookies to flatten out. Bake in the oven for 10 minutes or until golden brown on the edges. Leave to cool.
Dumle Choklad Cookies
9 st
60 g smör, rumstemperatur
0,5 dl kokossocker
2 msk socker
0,5 ägg, rumstemperatur
1,5 dl vetemjöl
1/4 tsk bakpulver
45 g dumle choklad, bitar
Värm ugnen till 175 C. Klä en bakplåt med bakpapper. I en skål blanda ihop smör och socker. Tillsätt ägget och rör om det. Tillsätt mjöl, bakpulver och rör om igen. Blanda försiktigt i chokladbitarna. Forma degen till 9 bollar och platta dem en aning och lägg dem på bakplåten. Baka i ugnen i ca 10 minuter eller tills guldbruna på kanterna. Låt svalna.
Värm ugnen till 175 C. Klä en bakplåt med bakpapper. I en skål blanda ihop smör och socker. Tillsätt ägget och rör om det. Tillsätt mjöl, bakpulver och rör om igen. Blanda försiktigt i chokladbitarna. Forma degen till 9 bollar och platta dem en aning och lägg dem på bakplåten. Baka i ugnen i ca 10 minuter eller tills guldbruna på kanterna. Låt svalna.
2 Comments
Nä, choklad kan man inte få för mycket av. Kakorna ser jättegoda ut.
ReplyDeleteJa, precis så :) Tack!
Delete