I think it is good to add vegetables in sauces and in a regular bolognese sauce it is easy to add different vegetables. This time I used pumpkin and bell peppers. But often I also add grated carrot and zucchini. This way, it is easy to get your vegetables during the day.
Sås med Färs och Pumpa
1 röd lök, hackad
1 vitlöksklyfta, hackad
200 g sojafärs
150 g pumpa, tärnad
1 paprika, tärnad
500 g tomatsås
vatten, vid behov
senap
ketchup
salt
svartpeppar
paprika
Värm olja i en kastrull. Stek lök och vitlök en stund. Blanda i sojafärs, pumpa, paprika och tomatsås. Låt sjuda tills pumpan är mjuk. Tillsätt vatten om såsen känns för tjock. Krydda.
Sauce with Mince and Pumpkin
1 red onion, chopped
1 garlic clove, chopped
200 g soy mince
150 g pumpkin, diced
1 paprika, diced
500 g tomato sauce
water, if necessary
mustard
ketchup
salt
black pepper
2 Comments
Så gott! Vi brukar ha i morötter och vitkål när vi gör köttfärssås.
ReplyDeleteVitkål är också gott att ha i! Ha en fin dag!
Delete