Dessa söta små kexmuffins fyllda med en len chokladfyllning smälter i munnen! Så goda och väldigt enkla att baka. 

These sweet little cookie cups filled with a smooth chocolate filling melt in your mouth! So good and very easy to bake.


Mini Cookie Cups
8 pcs

40 g butter, room temperature
4 tbsp sugar
0.5 egg or 1 small
1 dl wheat flour
0.5 tsp cornstarch
1/4 tsp baking powder

filling
30 g chocolate
1.5 tbsp condensed milk

Coat a mini cupcake pan with butter or cooking spray. Preheat oven to 175 C degrees. Whisk together butter and sugar together until light and fluffy. Add the egg and whisk until well combined. Add the dry ingredients and mix until smooth. Dough will be thick. Make 12 balls  of the dough. Press cookie dough in bottom and about halfway up the sides of each cupcake cup. Bake for 10 minutes. Remove from the oven and use the end of a wooden spoon to press the center down a bit. For the filling melt the chocolate and condensed milk until smooth. Fill the center with the filling.



Mini Cookie Cups
8 st

40 g smör, rumstemperatur
4 msk socker
0,5 ägg eller 1litet ägg
1 dl vetemjöl
2 msk kakaopulver
0,5 tsk majsstärkelse
1/4 tsk bakpulver

fyllning
30 g choklad
1,5 msk kondenserad mjölk

Smörj en mini cupcakeform med smör eller matlagningsspray. Värm ugnen till 175 C grader. Vispa ihop smör och socker tills ljust och fluffigt. Tillsätt ägget och vispa väl. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda tills slät. Degen kommer att vara tjock. Gör 12 bollar av degen. Tryck kakdegen i botten och ungefär halvvägs uppåt på sidorna av varje muffinsform. Baka i 10 minuter. Avlägsna från ugnen och använd ändan av en träsked för att trycka ner mitten. För fyllningen smält chokladen och den kondenserade mjölken. Fyll kakorna med fyllningen.