Dessa tofubiffar är snabblagade och kan varieras med olika smaksättningar och genom att blanda i grönsaker. Man kan blanda i smeten riven zucchini eller morötter. Eller varför inte spenat. Bara fantasin sätter gränser. Jag blandade i smeten barbecuesås och det blev mycket gott. Vi åt biffarna med Pauluns supermix och en sås på kvarg, majonnäs, kryddor och barbecuesås. Mättande och gott!

These tofu patties are easily made and can be varied with different flavors and by mixing in vegetables. One can mix in the batter grated zucchini or carrots. Or why not spinach. Only your imagination sets limits. I mixed in my batter barbecue sauce and it became very good. We ate the patties with Paulun's super mix and a sauce made with quark, mayonnaise, spices and barbecue sauce. Very filling and good!




Tofu Barbecue Patties

450 g firm tofu
1 red onion, chopped
0,5-3/4 dl barbecue sauce
3/4 tbsp soy sauce
paprika powder
ginger powder
pinch of black pepper
salt, if needed

Mix the tofu and onion with a hand blender until smooth. Add the rest of the ingredienst. Taste the mixture and season accordingly. Shape the mixture into 6-8 burgers and put them on a baking sheet lined with oiled baking paper. Bake at 200 C for about  20-25minutes.



Tofu Barbecuebiffar

450 g fast tofu
1 liten rödlök, hackad
0,5-3/4 dl barbecuesås
3/4 msk soja
paprikapulver
ingefärapulver
nypa svartpeppar
salt, om det behövs

Blanda tofu och lök med en stavmixer tills den är jämn smet Lägg till resten av ingredienserna. Smaka på blandningen och krydda därefter. Forma blandningen till 6-8 burgare och lägg dem på en bakplåt klädd med oljat bakpapper. Baka i 200 C i ca 20-25 minuter.