With inspiration from Katie I made these good chocolate balls. They are vegan, sugar-free and gluten-free if you use gluten-free oats. I used sugar from Sukrin and these balls become a bit crunchy because of the sugar, so if you don't want that then I would recommend using icing sugar instead. Very yummy with a cup of coffee.
Choklad-Kaffebollar
11 st små
30 g havregryn
30g havremjöl
5 g kakao
1 tsk kaffepulver
28 g sukrin
10-15 g chokladchips
10 g kokosolja, smält
vatten
Blanda ihop alla ingredienser och tillsätt vatten tills du har en formbar blandning. Rulla till bollar, jag fick 11 små, och förvara dem i kylskåp.
Chocolate-Coffee Balls
11 small
30 g oats
30 g oat flour
5 g cocoa powder
1 tsp coffee powder
28 g sukrin
10-15 g chocolate chips
10 g coconut oil, melted
2 Comments
Mums, kaffe+choklad är så gott i bakverk:)
ReplyDeleteJa, visst är det! Ha en fin dag!
Delete