Naturell tofu smakar inte mycket, så det lönar sig att krydda den en hel del. I mitt recept får tofun smak av bl.a. parmesan, vitlök, oregano. Vi åt tofun tillsammans med ugnsrostade grönsaker.

Natural tofu has little taste, so it pays to season it a lot. In my recipe, the tofu gets a taste of parmesan, garlic, and oregano. We ate the tofu together with oven-roasted vegetables.
 

Parmesan Tofu

400 g tofu, skivad
50 g parmesansmul
salt 
svartpeppar
vitlökspulver
paprika 
oregano

Blanda parmesansmul med kryddor och doppa skivad tofu i blandningen. Lägg dem på en plåt klädd med bakplåtspapper. Grädda i 175 C graders ugn tills gyllene, ca 20 minuter. Vänd dem efter halva tiden. 



Parmesan Tofu

400 g firm tofu, sliced
50 g parmesan cheese, fine crumbs
salt
black pepper
garlic powder
paprika 
oregano

Mix the parmesan with the spices and dip the sliced tofu in the mixture. Put them on a baking sheet  lined with baking paper. Bake in a 175 ° C oven until golden, about 20 minutes. Turn them around halfway through baking.