It has been a very long time since I last baked my own crispbread. It's so good and easy to bake it. Do you like crispbread and do you bake it yourself?
Fröknäckebröd
1 dl cashewnötter
1 dl pumpafrön
1 dl solrosfrön
1 dl linfrön
1 dl hampafrön
2 dl vatten
3 msk olivolja
0,5 tsk salt
Lägg nötter och frön i en skål och häll på vatten och olja. Låt stå i 10 minuter. Tillsätt saltet. Mixa ingredienserna till en slät massa i en matberedare. Bred ut smeten tunt på ett bakplåtspapper. Med en kniv skär bitar i smeten. Grädda brödet i 200 C i 10 minuter, sänk sedan värmen till 100 C och grädda tills knäckebröden är knapriga.
Seed Crispbread
1 dl cashew nuts
1 dl pumpkin seeds
1 dl sunflower seeds
1 dl flaxseeds
1 dl hemp seeds
2 dl water
3 tbsp olive oil
0.5 tsp salt
Put nuts and seeds in a bowl and pour over water and oil. Allow to sit for 10 minutes. Add the salt. Mix the ingredients into a smooth mixture in a food processor. Spread the batter thinly on a baking sheet. With a knife cut pieces in the batter. Bake the bread at 200 ° C for 10 minutes, then lower the temp. to 100 ° C and bake until the bread is crispy.
2 Comments
Fint!
ReplyDeleteTack :)
Delete