Moist chocolate muffins is my melody :) And, I like them a little sticky! If you do not like sticky muffins, just bake them a bit longer. These are melt in your mouth muffins, yummy :)
Ricotta Chokladmuffins
7st
40 g smör, smält
1 dl strösocker
1 litet ägg
100 g ricotta
1 dl vetemjöl
0,5 dl kakaopulver
3/4 tsk bakpulver
0,5 dl mjölk
0,5 dl chokladflingor eller hackad choklad
Blanda smält smör och socker i en skål. Tillsätt ägget och blanda väl. Blanda i ricotta och sedan resterande ingredienser. Blanda tills allt är slät. Häll smeten i muffinsformar och grädda i 175 C i ca 15 minuter. Låt svalna.
Ricotta Chocolate Muffins
7 pcs
40 g butter, melted
1 dl sugar
1 small egg
100 g ricotta
1 dl wheat flour
0.5 dl cocoa powder
3/4 tsp baking powder
0.5 dl milk
0 Comments